Het #1 schildersbedrijf Dordrecht – FervorMD

Zoek je een schildersbedrijf in Dordrecht dat jouw bestaande of nieuwbouwwoning kan transformeren? Of het nu binnen of buiten is. Wij zijn de experts in het opknappen van muren, plafonds, trappen en kozijnen. Ook het dakbeschot vol met nietjes is voor ons geen uitdaging.

Neem direct contact met ons op >>>Schildersbedrijf Dordrecht voor al je binnen- en buitenschilderwerken

Binnenschilderwerken

Wil je je muren, plafonds, trappen of deuren een nieuwe look geven? De eerste indruk is belangrijk, en daarom zorgen wij voor strak en verzorgd schilderwerk.

Als schildersbedrijf Dordrecht schilderen we graag je:

  • Wanden
  • Plafonds
  • Trappen(huis)
  • Deuren

Buitenschilderwerken

Is de buitenkant van je bedrijfspand, appartement of huis in Dordrecht toe aan een make-over? Wij zorgen voor hoogwaardig schilderwerk dat bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Als schildersbedrijf Dordrecht schilderen we graag je:

  • Kozijnen
  • HoutwerkSchildersbedrijf Dordrecht: ook voor behangen, timmerwerk, schadeherstel en spuitwerk

Wij bieden ook behang-, timmer-, schadeherstel- en spuitwerk aan. Of je nu kiest voor behang of stucwerk. We zorgen voor een strakke en verzorgde afwerking.

Wat is de beste keuze: stucen of behangen?

Als het gaat om nieuwbouwwoningen, raden we meestal aan om te kiezen voor renovlies- of glasvezelbehang. Het heeft de uitstraling van stucwerk en is aanzienlijk voordeliger, brandveiliger en stootbestendiger. Door alle werkzaamheden door één bedrijf te laten uitvoeren, kun je vaak tussen de 10% en 20% op de totale kosten besparen.

Bovendien verkleint dit de kans op het verschijnen van krimpscheuren en zettingsscheuren. Dit zijn kleine barstjes die vooral in de eerste drie jaar na oplevering van een nieuwbouwwoning kunnen ontstaan.

Meer weten over onze behangservice? Lees dan onze behanger Dordrecht pagina.

Hebben jullie een oplossing voor houtrot of muurschade?

Voor kleinere timmerwerkzaamheden, zoals het repareren van houtrot, kun je ook bij ons schildersbedrijf terecht. Dit soort problemen komen soms voor bij het schilderen van de buitenkant van woningen en kantoren.

Voordat we aan de slag gaan met het schilderwerk, zorgen we eerst voor een grondige reparatie van eventuele schade of houtrot. Of het nu gaat om binnen- of buitenwerk, onze schilders staan klaar om je te assisteren.

Wat als het herstelwerk buiten jullie expertise valt?

Gedurende de jaren hebben we een uitgebreid netwerk van vakbekwame timmerlieden opgebouwd. Mochten we een bepaalde klus niet zelf kunnen uitvoeren, dan kunnen we altijd een beroep doen op ons netwerk. Ook voor spoedklussen kunnen we doorgaans snel een geschikte vakman inschakelen.

Heb je een andere vraag?

Neem dan direct contact met ons op.Jij bepaalt de kleur, wij verzorgen het sauswerk

Zodra het behang is opgehangen of de muren zijn gestuukt, beginnen we met het sauzen van je wanden en plafonds. Hoewel witte tinten zoals RAL 9016 of 9010 vaak de voorkeur genieten, staat het je vrij om voor een andere kleur te kiezen.

Of we nu werken aan je wanden, plafonds, trappen, kozijnen of dakbeschot, we bieden een uitgebreid palet aan kleuropties. Van spierwit tot diepzwart en alles daartussenin, inclusief goud, koper, zilver, groen, blauw en bruin.

Wat kost een schildersbedrijf Dordrecht inhuren?

De kosten voor het schilderwerk van je woning of zakelijke pand zijn afhankelijk van meerdere elementen: materiaalkosten, benodigde arbeidstijd en eventuele kosten voor vergunningen als die vereist zijn.

We maken altijd een op maat gemaakte offerte, omdat elke opdracht uniek is. In deze offerte worden alle kostenposten duidelijk gespecificeerd. Zo heb je een helder beeld van de prijs voor elk onderdeel en natuurlijk van de totale investering voor de klus.

De offerte versturen we doorgaans via e-mail, maar we kunnen ook een afspraak maken om de details persoonlijk door te nemen. Heb je vragen tijdens dit overleg, aarzel dan niet om deze te stellen.

Hoe snel kunnen jullie beginnen nadat ik de offerte goedkeurt?

Meestal zijn we in staat om binnen enkele weken aan de slag te gaan met je project in Dordrecht. Bij binnenwerkzaamheden is de kans op uitstel minimaal. Voor werkzaamheden buitenshuis kan het echter voorkomen dat we eerder of later dan gepland vragen om langs te komen. We houden je in zo’n geval altijd keurig op de hoogte, dus je weet altijd waar je aan toe bent.

Schildersbedrijf in Dordrecht nodig voor het schilderen van je kantoorpand of woning?

Ben je na het lezen en het zien van de foto’s overtuigd van onze expertise? Vraag dan direct een offerte op maat aan.

Wil je graag eerst even kennismaken, advies krijgen of een vraag stellen?

Bel ons dan naar 06 463 956 41 of neem contact met ons op via ons contactformulier.