Schilder- en behangwerk

De finishing touch

En kiest u voor een fotobehang als finishing touch? Ook dat kan! Wij werken met een team van ervaren mensen. Daarnaast werken wij op veel projecten samen met Finishing Touch Behangwerkspecialisten uit Schiedam. Hierdoor werken wij nog efficiënter en kunnen wij sneller op uw project starten!

Welke kleur kiest u op de wanden?

Na het aanbrengen van renovlies- of glasvezel behang moeten de wanden gesausd worden. Meestal sauzen wij de wanden in de bekende wittinten zoals RAL 9010 of RAL 9016, maar ook andere kleuren zijn mogelijk. Wilt u zwart, goud of brons of juist iets heel anders. Ons team kan het allemaal. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag hier een prijsopgave aan.

Dakbeschot

Nieuwbouwwoningen worden vaak opgeleverd met een bruin of groen dakbeschot en  vol met nietgaatjes door de bevestiging. Het team van FervorMD tovert het graag om tot een wit dakbeschot. De gaatjes dichten wij en de afdeklatten kitten wij netjes, waarna wij starten met het schilderwerk. Wilt u echt besparen of is het budget niet meer toereikend? Dan kunt u er ook voor kiezen op de gaatjes zichtbaar te houden. Dat scheelt een stuk. Wilt u het prijsverschil weten voor uw project? Vraag dan hier een offerte aan.

Schilderwerk

Ook voor het laten schilderen van uw trap bent u bij FervorMD aan het juiste adres. Onze vakmensen kunnen uw trapopgangen schilderen hoe u het wilt. Ook voor het laten schilderen van deuren of kozijnen kunt u bij ons terecht. Wij maken graag voor u een offerte op maat.

Stel een vraag