Jouw behanger Dordrecht – FervorMD

Heb je een nieuwe of bestaande woning gekocht, of is het tijd om je interieur op te frissen? Als dé behanger in Dordrecht hebben we uitgebreide expertise in het vakkundig behangen en schilderen van je muren.

Ook wanneer het dakbeschot van je nieuwbouwwoning vol zit met nietjes. We helpen je graag met het mooi maken van je wanden, plafonds, dakbeschot en trappen(huis).

Neem direct contacts met ons op >>>
Behanger Dordrecht: wij maken je woon- of werkruimte weer als nieuw

Als jouw behanger in Dordrecht kunnen we je ruimtes volledig vernieuwen. Geen zorgen meer over nietjes in het dakbeschot of kleine gaatjes in de muren. Ook als je muren al een tijd niet zijn behandeld, of als je toe bent aan nieuw renovlies- of glasvezelbehang, staan we voor je klaar.

Kunnen jullie ook sauzen?

Ja, we kunnen zowel muren als plafonds sauzen. Als allround behang- en schildersbedrijf in Dordrecht kunnen we je hele pand, zowel binnen als buiten, omtoveren naar jouw wens.

Voor binnens- en buitenshuis zijn wij het schildersbedrijf en de behanger van Dordrecht

Of je nu een nieuwe woning hebt of je huidige huis wilt opfrissen, soms is het tijd voor een nieuwe uitstraling. Dit kan variëren van nieuwe meubels en vloeren tot strak behang en geschilderde muren, deuren en trappen.

Je wilt natuurlijk dat alles er piekfijn uitziet. We kunnen je helpen met:

  • Wanden
  • Plafonds
  • Trappen(huizen)
  • Deuren

Als behanger dordrecht kunnen we ook je wanden en plafonds sauzenOok voor buitenschilderwerk!

We zijn meer dan alleen behangers. We zijn ook gespecialiseerd in allerlei soorten schilderwerk, inclusief het opfrissen van de buitenkant van je pand.

We schilderen onder andere:

  • Kozijnen
  • Houtwerk

Behanger Dordrecht: meer dan alleen behang

Als behanger Dordrecht hebben we ervaring met talloze projecten en weten dat niet alle muren even egaal zijn. Gelukkig kunnen we met onze behangtechnieken een resultaat bereiken dat net zo strak is als stucwerk, maar dan veel voordeliger.

Vaak krijgen we vragen als:

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht, wat is verstandiger behangen of stucen?

Voor nieuwbouwwoningen bevelen we vaak renovlies- of glasvezelbehang aan. Dit type behang lijkt niet alleen sterk op regulier behang, maar heeft ook nog andere voordelen zoals kostenefficiëntie, brandveiligheid en stootvastheid. Daarnaast minimaliseert het de kans op het ontstaan van krimp- en zettingsscheuren, die doorgaans in de eerste drie jaren na oplevering van een nieuwbouwwoning kunnen verschijnen.

Als je kiest voor gestucte muren, worden zulke scheurtjes uiteindelijk zichtbaar. Maar als de muren door onze behangers zijn behandeld, zal het behang deze scheurtjes en oneffenheden verbergen. Bij nieuwbouw is het daarom raadzaam om te kiezen voor behang. Zo voorkom je dubbele kosten voor stucwerk, dat doorgaans aanzienlijk prijziger is.

En voor een bestaande woning die ouder is dan drie jaar?

Dan heb je wel de mogelijkheid om de wanden en plafonds van je woning te laten stucen. Want dan kunnen er geen scheurtjes door de werking van de materialen in de wanden komen.

Maar stucwerk is toch veel mooier dan behang?

Tegenwoordig kunnen renovlies- en glasvezelbehang even fraai ogen als een gestucte muur. Wanneer je daarnaast overweegt dat gestucte muren ook nog gesausd moeten worden, wordt het laten behangen en sauzen door één en dezelfde partij een stuk kostenefficiënter.

Bekijk maar de foto’s die op deze pagina staan. Geen één muur is hier gestuct. Wel behangen door onze behangers.

Heb je een andere vraag?

Neem dan direct contact met ons op.Behanger Dordrecht: keuze uit behangen en sauzen of fotobehang

Je hebt bij ons twee keuzes voor het behangen van de wanden. Je hebt keuze uit:

Renovlies behang

Het grootste gedeelte van onze klanten kiezen voor renovlies behang, aangezien dit type behang goed overschilderbaar is. Veelal worden de muren uitgevoerd in wittinten zoals RAL 9016 of 9010. Natuurlijk zijn er ook andere kleuropties zoals zwart, grijs, bruin, blauw, groen en goud. Jij kiest de gewenste tint en wij brengen deze aan.

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is ideaal als je een behang met een patroon of een foto behang wilt. Het is hetzelfde als renovlies behang, maar dan met een structuur. Daarom kan je er niet overheen sauzen.

FervorMD beahnger Dordrecht transformeer jouw woning of bedrijfspandWat kost een behanger Dordrecht per vierkante meter?

Voor het aanbrengen van renovlies behang rekenen we een tarief van €16 per vierkante meter, exclusief btw. Dit tarief is van toepassing bij een minimale oppervlakte van 100 m2 en omvat machinale afwerking van de wanden, het afdichten van de voegen tussen wand en plafond, en het verven van de muren in een standaard witte kleur.

Indien je een andere kleur voor de muren wenst, is dat mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Krijg ik netjes een offerte waar ik alle kosten overzichtelijk kan zien?

Natuurlijk zorgen we er altijd voor dat je een uitgebreide offerte ontvangt, zodat je een helder beeld krijgt van alle te verwachten kosten. In deze offerte worden de kosten voor materialen, de diverse werkzaamheden en het totale project duidelijk uiteengezet.

Meestal sturen we de offerte via e-mail, maar een telefonische toelichting is ook mogelijk. Als je tijdens dit gesprek aanvullende vragen hebt, schroom dan niet om deze te stellen. We geven je tijdens dit overleg ook een inschatting van wanneer je onze behangspecialisten op de afgesproken locatie kunt verwachten.

Behanger Dordrecht: Wordt weer verliefd op je ‘nieuwe’ woning of kantoor

Ben je na het lezen en het zien van de foto’s overtuigd van onze expertise? Vraag dan direct een offerte op maat aan.

Wil je graag eerst even kennismaken, advies krijgen of een vraag stellen?

Bel ons dan naar 06 463 956 41 of neem contact met ons op via ons contactformulier.