Het #1 schildersbedrijf van Nederland 🇳🇱 – FervorMD

Ben je op zoek naar een schildersbedrijf dat je bestaande- of nieuwbouwwoning helemaal in jouw stijl kan schilderen? Voor binnenshuis of buitenshuis? Zoek dan niet verder, want we weten precies hoe we je muren, plafonds, trappen en kozijnen kunnen transformeren. Dus ook je dakbeschot dat nu nog helemaal vol zit met nietjes. En omdat we door heel Nederland actief zijn, kunnen we jou ook één van onze tevreden klanten maken.

Neem direct contact met ons op >>>
Het schildersbedrijf voor al je binnen- en buitenschilderwerken

Binnenschilderwerken

Zijn de muren, plafonds, trappen en/of deuren toe aan een opfrisbeurt of een complete transformatie? Het opnieuw laten schilderen van je woning, kantoorruimte of trappenhuis is erg bepalend voor de eerste indruk die iemand van je krijgt.

Jij komt toch ook het liefst in een woning of kantoorruimte met strakke muren?

We schilderen graag je:

  • Wanden
  • Plafonds
  • Trappen(huis)
  • Deuren

Buitenschilderwerken

Is de buitenkant van je bedrijfspand, appartementencomplex of woning toe aan een make-over? Ook dan kunnen onze schilders de kozijnen en/of het houtwerk opnieuw schilderen. Dit kan in een andere kleur of in de huidige kleur.

Voor buitenschilderwerken is het belangrijk dat de beste materialen worden gebruikt. Nederland heeft koude winters en warme zomers waardoor verf sneller kan worden aangetast. Gelukkig weten we met onze jarenlange ervaring alle schilder trucjes en de beste materialen, waardoor het jaren mooi blijft.

We schilderen graag je:

  • Kozijnen
  • Houtwerk


Schildersbedrijf FervorMD: ook voor spuitwerk, behangen, timmerwerk en schadeherstel

Zelfs het dakbeschot van een nieuwbouwwoning is niet perfect. De nietjes die in de muur zijn geschoten voor het monteren van het groen- of bruin gekleurde dakbeschot vallen op. Daarom kunnen we ook de muur netjes glad maken. Je kan ervoor kiezen om het dakbeschot te laten behangen door onze behanger of het laten stucen.


Wat is beter behangen of stucen?

Bij nieuwbouwwoningen raden we vaak aan om het huis te laten behangen met renovlies- of glasvezelbehang. Het ziet er vrijwel hetzelfde uit als stucwerk, maar is stukken goedkoper, brandveiliger en stootvast. Wanneer je alle werkzaamheden aan één partij uitbesteed, zijn de kosten voor alle werkzaamheden altijd lager.

Ook is de kans kleiner dat er krimpscheuren en zettingsscheuren komen. Dit houdt in dat een muur kleine scheurtjes kan krijgen. Vaak gebeurt dit in de eerste drie jaar na de oplevering van nieuwbouwwoningen.


We hebben last van een houtrot en/of schades in de muur, kunnen jullie dit ook herstellen?

Ook voor kleine timmerwerkzaamheden zoals het opknappen van houtrot zit je bij ons goed. Zo nu en dan komt dit voor bij buitenschilderwerken van woningen en kantoorpanden. We knappen de beschadigingen en/of houtrot netjes op en gaan daarna pas aan de slag met het schilderen van de kozijnen. Dus ook voor schadeherstel voor binnens- en buitenshuis helpen de medewerkers van ons schildersbedrijf je graag.


Maar wat nou als jullie het niet kunnen opknappen?

Door de jaren heen hebben we een groot netwerk van timmermannen opgebouwd. Als we de klus zelf niet kunnen klaren dan kunnen we altijd ons netwerk aanspreken. Dus ook voor een spoedklus weten wij vaak snel iemand te vinden.

foto van een van de andere mogelijke werkzaamheden als: spuitwerk, stucwerk, timmerwerk en schadeherstel

Heb je een andere vraag

Neem dan direct contact met ons op.


Van verf kleuren als wit en zwart én alle kleurtinten ertussenin

Na het aanbrengen van behang of wanneer de muren zijn gestuct kunnen de wanden en plafonds gesausd worden. Vaak worden de muren geschilderd in witte tinten als RAL 9016 of 9010. Liever geen wit tint? Ook dan kunnen we de wanden, plafonds, trappen, kozijnen of dakbeschot in uiteenlopende kleuren en tinten schilderen. Van zwart, blauw en groen tot goud, brons en koper. De schilders van ons schildersbedrijf kunnen het allemaal voor je realiseren.


Wat zijn de kosten van een schildersbedrijf huren?

De kosten van het schilderen van de binnen- of buitenkant van je woning of bedrijfspand zijn opgedeeld in de materiaalkosten, tijd dat de klus duurt en het aanvragen van (indien nodig) vergunningen.

We maken altijd een offerte op maat, omdat elke klus anders is. In deze offerte staan alle kosten overzichtelijk. Je kunt dus goed zien voor wat en hoeveel je betaalt per onderdeel en uiteraard ook de complete klus. Vaak sturen we deze per mail of bellen we om de offerte samen te bespreken. Heb je tijdens dit gesprek een vraag? Twijfel dan niet om deze aan ons te stellen.


Hoe snel kunnen jullie beginnen nadat ik de offerte goedkeurt?

Vaak kunnen we binnen enkele weken starten met de klus. Wanneer deze werkzaamheden binnenshuis zijn, is de kans op vertraging erg klein. Is de klus buitenshuis? Dan komt het soms voor dat we eerder of later langskomen. Uiteraard nemen we altijd netjes contact met je op. Je blijft dus altijd op de hoogte.


Schildersbedrijf FervorMD: de schilder die jouw woning of kantoorpand transformeert

Ben je na het lezen en het zien van de foto’s overtuigd van onze expertise? Vraag dan direct een offerte op maat aan.

Wil je graag eerst even kennismaken, advies krijgen of een vraag stellen?

Bel ons dan naar 06 463 956 41 of neem contact met ons op via ons contactformulier.