Het #1 schildersbedrijf Rotterdam 🟢 ⚪️ – FervorMD

Ben je op zoek naar een schildersbedrijf Rotterdam dat jouw bestaande of nieuwbouwwoning volledig naar jouw smaak kan omtoveren? Of het nu binnen of buiten is, wij zijn experts in het transformeren van muren, plafonds, trappen en kozijnen. Zelfs je dakbeschot, dat momenteel nog vol nietjes zit, is voor ons geen probleem.

Neem direct contact met ons op >>>


Schildersbedrijf Rotterdam voor al je buiten- en binnenschilderwerken

Binnenschilderwerken

Is het tijd om je muren, plafonds, trappen of deuren een frisse uitstraling te geven of zelfs helemaal te vernieuwen? Het schilderen van jouw huis, kantoor of trappenhuis speelt een grote rol in de eerste indruk die mensen van je hebben.

Je bevindt je toch ook liever in een huis of kantoor waar de muren strak en verzorgd zijn?

Als schildersbedrijf Rotterdam schilderen we graag je:

  • Wanden
  • Plafonds
  • Trappen(huis)
  • Deuren

Buitenschilderwerken

Is de buitenzijde van je bedrijfsruimte, appartementengebouw of privéwoning in Rotterdam aan een opknapbeurt toe? Onze schilders kunnen ook dan de kozijnen en het houtwerk schuren en weer schilderen. Of je nu een andere kleur wilt of de bestaande tint wilt behouden.

Bij werkzaamheden aan de buitenkant is het belangrijk om hoogwaardige materialen te gebruiken. Gezien de koude winters en warme zomers in Rotterdam kan verf sneller verslechteren. Dankzij onze jarenlange expertise weten we welke materialen het best bestand zijn tegen deze weersomstandigheden.

Als schildersbedrijf Rotterdam schilderen we graag je:

  • Kozijnen
  • Houtwerk

Schildersbedrijf Rotterdam: ook voor behangen, timmerwerk, schadeherstel en spuitwerk

Zelfs bij een nieuwbouwwoning is het dakbeschot niet altijd mooi. De nietjes die gebruikt zijn om het groene of bruine dakbeschot te bevestigen, zijn vaak zichtbaar. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om de muur strak en glad af te werken. Je hebt de keuze om het dakbeschot te laten behangen door onze professionele behangers Rotterdam of het te laten stucen.

Wat is beter stucen of behangen?

Voor nieuwbouwwoningen adviseren we doorgaans om te kiezen voor renovlies- of glasvezelbehang. Dit geeft een effect dat nauwelijks te onderscheiden is van stucwerk, maar het is aanzienlijk goedkoper, brandbestendiger en beter bestand tegen stoten. Door alle klussen aan één partij toe te vertrouwen, bespaar je vaak 10% tot 20% op de totale kosten.

En daarnaast verkleint dit de kans op het ontstaan van krimpscheuren en zettingsscheuren, wat kleine barstjes in de muur kunnen zijn. Dit soort scheurtjes komen met name in de eerste drie jaar na oplevering van nieuwbouwwoningen vaak voor.

We hebben last van een houtrot en/of schades in de muur, kunnen jullie dit ook herstellen?

Ook voor bescheiden timmerklussen, zoals het herstellen van houtrot, ben je bij ons schildersbedrijf Rotterdam aan het juiste adres. Dergelijke problemen doen zich soms voor bij het buitenschilderwerk van woningen en kantoorgebouwen in Rotterdam.

Voordat we beginnen met het schilderen van de kozijnen, zorgen we eerst voor een grondige reparatie van eventuele beschadigingen of houtrot. Dus of het nu om binnen- of buiten herstel gaat. Onze schilders staan klaar om je te helpen.

Maar wat nou als jullie het niet kunnen opknappen?

Door de jaren heen hebben we een groot netwerk van timmermannen opgebouwd. Als we de klus zelf niet kunnen klaren dan kunnen we altijd ons netwerk aanspreken. Dus ook voor een spoedklus weten wij vaak snel iemand te vinden.

foto van een van de andere mogelijke werkzaamheden als: spuitwerk, stucwerk, timmerwerk en schadeherstel

Heb je een andere vraag?

Neem dan direct contact met ons op.


Jij kiest de kleur en wij sauzen de wanden en plafonds

Nadat het behang is aangebracht of de muren zijn gestuct, gaan we aan de slag met het sauzen van de wanden en plafonds. Hoewel vaak gekozen wordt voor witte tinten zoals RAL 9016 of 9010, kun je ook voor andere kleuren kiezen.

Of het nu gaat om wanden, plafonds, trappen, kozijnen of dakbeschot. We kunnen ze in een breed scala aan kleuren en tinten schilderen. Van wit tot zwart en alle kleurtinten ertussen. Dus ook goud, koper, zilver, groen, blauw en bruin.

Wat zijn de kosten van een schildersbedrijf Rotterdam inhuren?

De prijs voor het schilderen van de binnen- of buitenzijde van je woning of commerciële ruimte wordt bepaald door verschillende factoren: de kosten voor materialen, de benodigde tijd voor de uitvoering en eventuele vergunningsaanvragen indien die nodig zijn.

We stellen altijd een gepersonaliseerde offerte op, aangezien geen enkele klus hetzelfde is. In deze offerte worden alle kosten helder uiteengezet. Zo weet je precies wat elk onderdeel kost en uiteraard ook wat de totale klus je zal gaan kosten.

Deze offerte sturen we meestal via e-mail, of we nemen contact op om de details te bespreken. Mocht je vragen hebben tijdens dit gesprek, schroom dan niet om die aan ons te stellen.

Hoe snel kunnen jullie beginnen nadat ik de offerte goedkeurt?

Meestal zijn we in staat om binnen enkele weken aan de slag te gaan met je project in Rotterdam. Bij binnenwerkzaamheden is de kans op uitstel minimaal. Voor werkzaamheden buitenshuis kan het echter voorkomen dat we eerder of later dan gepland vragen om langs te komen. We houden je in zo’n geval altijd keurig op de hoogte, dus je weet altijd waar je aan toe bent.

Schildersbedrijf Rotterdam transformeert jouw kantoorpand of woning

Ben je na het lezen en het zien van de foto’s overtuigd van onze expertise? Vraag dan direct een offerte op maat aan.

Wil je graag eerst even kennismaken, advies krijgen of een vraag stellen?

Bel ons dan naar 06 463 956 41 of neem contact met ons op via ons contactformulier.