De #1 behanger van Nederland 🇳🇱 – FervorMD

Heb je een bestaande- of nieuwbouwwoning gekocht of is het tijd om de wanden van je woning een nieuwe stijl te geven? Zoek dan niet verder, want we weten precies hoe we de muren van je woning geheel in jouw stijl kunnen behangen en sauzen. Dus ook het groene of bruine dakbeschot dat vol zit met nietjes. Als behanger weten we daar wel raad mee. En omdat we door heel Nederland woningen behangen en sauzen, kunnen we jou ook één van onze tevreden klanten maken.

Neem direct contact met ons op >>>De behanger die jouw woning of kantoorruimte transformeert

Als behanger kunnen we de muren van je kantoorruimte of woning een complete transformatie geven. De nietjes in het dakbeschot of de gaatjes in de muren zijn straks verleden tijd. Of misschien is het alweer even geleden dat de muren zijn gesausd en/of zijn de wanden toe aan nieuw renovlies- of glasvezelbehang.

Kunnen jullie ook de muren en plafonds sauzen?

Ja, we kunnen ook de muren en plafonds sauzen. Als allround behanger en schildersbedrijf kunnen we de binnen- en buitenkant van je woning of pand transformeren in de stijl die je voor ogen hebt.

Binnenshuis

Wanneer je een nieuwe woning hebt gekocht of al een tijdje in de woning woont, wil je soms de ruimte (weer) een nieuwe stijl geven. Van een nieuwe vloer, nieuwe meubels tot strak behangen en geverfde muren, deuren en trappen.

Je wilt natuurlijk dat je woning of kantoor er op en top uit ziet. We kunnen je helpen met het behangen en/of schilderen van:

  • Wanden
  • Plafonds
  • Trappen(huizen)
  • Deuren

Buitenshuis

Eerder op deze pagina heb je gelezen dat we niet alleen een behanger zijn. We kunnen namelijk ook uiteenlopende schilderwerken voor je uitvoeren. Dus ook de buitenkant van je pand of woning.

We schilderen graag je:

  • Kozijnen
  • HoutwerkBehanger FervorMD: meer dan alleen een behanger


Als behangbedrijf zijn we in honderden woningen geweest. En het is niet altijd vanzelfsprekend dat de wanden van je woning vlekkeloos zijn. Gelukkig kunnen we door het behangen van de wanden en het dakbeschot de ruimte net zo mooi maken als een stukadoor dat doet. Maar dan stukken goedkoper.

Vaak krijgen we vragen als:

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht, wat is verstandiger behangen of stucen?

Bij nieuwbouwwoningen adviseren we vaak om te kiezen voor renovlies- of glasvezelbehang. Hoewel het er vrijwel hetzelfde uitziet als gewoon behang, biedt het aanzienlijke voordelen: het is kostenefficiënter, brandveiliger en stootvaster. Bovendien vermindert het de kans op krimpscheuren en zettingsscheuren. Deze scheurtjes ontstaan doordat het materiaal zich geleidelijk aanpast, meestal in de eerste drie jaar na de oplevering van nieuwbouwwoningen.

Wanneer de muren zijn gestuct ga je deze scheurtjes zien. Zijn de muren behangen door onze behangers? Dan worden die scheurtjes nooit zichtbaar door het behang. Bij een nieuwbouwwoning is het dus altijd verstandig om de wanden te laten behangen. Zo weet je 100% zeker dat je niet twee keer hoeft te betalen voor een stukadoor. Die vaak ook nog eens stukken duurder is.

En voor een bestaande woning die ouder is dan drie jaar?

Dan heb je wel de mogelijkheid om de wanden en plafonds van je woning te laten stucen. Want dan kunnen er geen scheurtjes door de werking van de materialen in de wanden komen.

Maar stucwerk is toch veel mooier dan behang?

Tegenwoordig zijn renovlies- en glasvezelbehang net zo mooi als een gestucte muur. En als je je bedenkt dat je na het stucen de muren ook nog moet (laten) sauzen wordt het laten behangen en sauzen van je muren door één partij veel goedkoper.

Bekijk maar de foto’s die op deze pagina staan. Geen één muur is hier gestuct. Wel behangen door onze behangers.

Heb je een andere vraag?

Neem dan direct contact met ons op.Fotobehang of sauzen

Je hebt bij ons twee keuzes voor het behangen van de wanden. Je hebt keuze uit:

Renovlies behang

We plaatsen meestal een renovliesbehang omdat je over dit type behang kan sauzen. Vaak worden de muren geschilderd in witte tinten als RAL 9016 of 9010. Maar uiteraard heb je ook de keuze uit tinten als zwart, grijs, bruin, blauw, groen en goud. Jij bepaalt de kleur en wij sauzen hem erop. Je hebt keuze uit meer dan 100+ verschillende kleuren.

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is ideaal als je een behang met een patroon of een foto behang wilt. Het is hetzelfde als renovlies behang, maar dan met een structuur. Daarom kan je er niet overheen sauzen.

Wat kost een behanger per vierkante meter?

De kosten voor het aanbrengen van renovlies behang kost €16 per m2 exclusief btw. Deze prijs start bij een minimale oppervlakte van 100 m2. De prijs is inclusief het machinaal schuren van de wanden, het kitten van de plafondlijnen en de wanden sauzen in een wit tint. Inclusief is dus ook echt inclusief alles om het behang netjes te plaatsen.

Wil je graag een andere kleur muurverf? Dan kan dit voor een meerprijs worden uitgevoerd.

Krijg ik netjes een offerte waar ik alle kosten overzichtelijk kan zien?

Natuurlijk maken we altijd netjes een offerte. Je kan dan goed zien hoeveel alles precies kost. Je kunt dus goed zien voor wat en hoeveel je betaalt voor de materialen, de werkzaamheden en uiteraard ook de complete klus.

Vaak sturen we deze per mail of bellen we om de offerte samen te bespreken. Heb je tijdens dit gesprek een vraag? Twijfel dan niet om deze aan ons te stellen. We geven je dan ook een indicatie wanneer onze behangers bij je langskomen.

Behanger FervorMD: het behangersbedrijf die jouw kantoorpand of woning transformeert

Ben je na het lezen en het zien van de foto’s overtuigd van onze expertise? Vraag dan direct een offerte op maat aan.

Wil je graag eerst even kennismaken, advies krijgen of een vraag stellen?

Bel ons dan naar 06 463 956 41 of neem contact met ons op via ons contactformulier.