De #1 behanger Rotterdam 🟢 ⚪️ – FervorMD

Heb je een bestaande of nieuwbouwwoning aangeschaft, of is het moment gekomen om de muren van je huis een make-over te geven? Zoek niet verder, want als behanger Rotterdam hebben we ruime ervaring met het op maat behangen en sauzen van je muren.

Ook met dakbeschot dat groen of bruin is en vol met nietjes zit, weten we goed om te gaan. Aangezien we door heel Nederland actief zijn in het behangen en sauzen van woningen, kunnen we ook jou tot onze tevreden klantenkring rekenen.

Neem direct contact met ons op >>>

Behanger Rotterdam: wij transformeren je kantoorpand of woning

Als behanger Rotterdam kunnen we je kantoor of woonruimte volledig transformeren. Nietjes in het dakbeschot of gaatjes in de muren behoren dan tot het verleden. Het kan ook zijn dat de muren al een tijdje niet meer zijn gesausd, of dat de wanden toe zijn aan vers renovlies- of glasvezelbehang.

Kunnen jullie ook de wanden en plafonds sauzen?

Ja, we kunnen ook de muren en plafonds sauzen. Als allround behanger en schildersbedrijf Rotterdam kunnen we de binnen- en buitenkant van je woning of pand transformeren in de stijl die je voor ogen hebt.

Voor binnens- en buitenshuis zijn wij het schildersbedrijf en de behanger van Rotterdam

Of je nu een nieuwe woning hebt aangeschaft of al een tijdje in je huidige huis woont. Soms voel je de behoefte om de ruimte een frisse look te geven. Dit kan variëren van een nieuwe vloer en meubilair tot strak afgewerkt behang en geschilderde muren, deuren en trappen.

Je wilt natuurlijk dat je woning of kantoor er op en top uit ziet. We kunnen je helpen met het behangen en/of schilderen van:

  • Wanden
  • Plafonds
  • Trappen(huizen)
  • Deuren

Ook voor schilderwerken buitenshuis!

Zoals je eerder op deze pagina al kon lezen, zijn we meer dan alleen een behanger. We zijn ook gespecialiseerd in diverse soorten schilderwerk, inclusief het opknappen van de buitenzijde van je bedrijfspand of woning.

We schilderen graag je:

  • Kozijnen
  • Houtwerk

Behanger Rotterdam: meer dan enkel behangwerk

Als Behanger Rotterdam hebben we ervaring met honderden woningen en we weten dat muren niet altijd perfect zijn. Gelukkig kunnen we door het deskundig behangen van wanden en dakbeschot een resultaat bereiken dat net zo verfijnd is als stucwerk, maar dan aanzienlijk voordeliger.

Vaak krijgen we vragen als:

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht, wat is verstandiger behangen of stucen?

Voor nieuwbouwwoningen bevelen we vaak renovlies- of glasvezelbehang aan. Dit type behang lijkt niet alleen sterk op regulier behang, maar heeft ook nog andere voordelen zoals kostenefficiëntie, brandveiligheid en stootvastheid. Daarnaast minimaliseert het de kans op het ontstaan van krimp- en zettingsscheuren, die doorgaans in de eerste drie jaren na oplevering van een nieuwbouwwoning kunnen verschijnen.

Als je kiest voor gestucte muren, worden zulke scheurtjes uiteindelijk zichtbaar. Maar als de muren door onze behangers zijn behandeld, zal het behang deze scheurtjes en oneffenheden verbergen. Bij nieuwbouw is het daarom raadzaam om te kiezen voor behang. Zo voorkom je dubbele kosten voor stucwerk, dat doorgaans aanzienlijk prijziger is.

En voor een bestaande woning die ouder is dan drie jaar?

Dan heb je wel de mogelijkheid om de wanden en plafonds van je woning te laten stucen. Want dan kunnen er geen scheurtjes door de werking van de materialen in de wanden komen.

Maar stucwerk is toch veel mooier dan behang?

Tegenwoordig kunnen renovlies- en glasvezelbehang even fraai ogen als een gestucte muur. Wanneer je daarnaast overweegt dat gestucte muren ook nog gesausd moeten worden, wordt het laten behangen en sauzen door één en dezelfde partij een stuk kostenefficiënter.

Bekijk maar de foto’s die op deze pagina staan. Geen één muur is hier gestuct. Wel behangen door onze behangers.

Heb je een andere vraag?

Neem dan direct contact met ons op.

Behanger Rotterdam: keuze uit fotobehang of behangen + sauzen

Je hebt bij ons twee keuzes voor het behangen van de wanden. Je hebt keuze uit:

Renovlies behang

Het grootste gedeelte van onze klanten kiezen voor renovlies behang, aangezien dit type behang goed overschilderbaar is. Veelal worden de muren uitgevoerd in wittinten zoals RAL 9016 of 9010. Natuurlijk zijn er ook andere kleuropties zoals zwart, grijs, bruin, blauw, groen en goud. Jij kiest de gewenste tint en wij brengen deze aan.

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is ideaal als je een behang met een patroon of een foto behang wilt. Het is hetzelfde als renovlies behang, maar dan met een structuur. Daarom kan je er niet overheen sauzen.

Wat kost een behanger Rotterdam per vierkante meter?

De prijs voor het toepassen van renovlies behang bedraagt €16 per vierkante meter, exclusief btw, en geldt vanaf een minimale oppervlakte van 100 m2. Deze kosten zijn inclusief de machinale wandafwerking, het kitten van de naden tussen plafond en wand, en het sauzen van de muren in een witte tint. Met ‘inclusief’ bedoelen we ook echt dat alle werkzaamheden om het behang zorgvuldig aan te brengen, zijn inbegrepen.

Wil je graag een andere kleur muurverf? Dan kan dit voor een meerprijs worden uitgevoerd.

Krijg ik netjes een offerte waar ik alle kosten overzichtelijk kan zien?

Uiteraard verstrekken we altijd een gedetailleerde offerte zodat je een duidelijk overzicht hebt van alle kosten. Hierin wordt gespecificeerd wat de uitgaven zijn voor materialen, de verschillende werkzaamheden en natuurlijk de totale klus.

De offerte wordt meestal per e-mail verzonden, maar we kunnen ook telefonisch een toelichting geven. Mocht je tijdens dit gesprek vragen hebben, aarzel dan niet om die aan ons te stellen. Tijdens dit overleg geven we je eveneens een indicatie van wanneer je onze behangers op locatie kunt verwachten.

Behanger Rotterdam transformeert jouw woning of bedrijfspand

Ben je na het lezen en het zien van de foto’s overtuigd van onze expertise? Vraag dan direct een offerte op maat aan.

Wil je graag eerst even kennismaken, advies krijgen of een vraag stellen?

Bel ons dan naar 06 463 956 41 of neem contact met ons op via ons contactformulier.